miercuri, 29 decembrie 2010

Chapter VII-part I (Dear Love, I'm coming!)



Era jumatatea lui decembrie.De cand ma logodisem cu Zoey locuiam in vechiul meu apartament de lux, iar eu imi reluasem viata de dinainte de EA. Petrecerile erau mereu prezente si la fel bautura si femeile. Zoey innebunea cand ajungeam acasa dimineata rupt de somn si inca ametit.
Inca nu vruiam sa recunosc ca Lexy reprezentase mai mult pentru mine decat Zoey si ca ma lasase fara o parte din mine cand plecase. Sincer nu o intelegeam prea bine, caci nu-mi spusese niciodata ca tine la mine, dar imi demonstrase ca ii pasa. Poate daca i-as fi zis ca nu imi era deloc indiferenta altfel ar fi stat lucrurile, dar fusesem un las si nu mai puteam schimba asta. Ar fi trebuit sa o caut, dar n-am indraznit si acum clar era prea tarziu. Imi era dor de EA si imi doream nespus de mult sa aflu cate ceva despre ce s-a intamplat.
Era ora pranzului si eu ca prin minune numai ce ma trezisem si culmea eram la apartament. M-am ridicat mai mult buimac, rugandu-ma ca Zoey sa nu fie prin preajma.Ma durea capul si nu aveam chef de tipetele ei. Dar ghinion…
-Christian Anthony!
-Oh la dracu! Taci o data femeie, imi bubuie capul.Am strans din ochi, deranjandu-ma pana si lumina.
-Uite ce e, Chris. Eu m-am saturat. Gata! Explica-mi si mie de ce nu mai esti ca prima oara cand urma sa ne casatorim.
-Ha… am ras ironic. Pentru ca nu meriti, pentru ca m-ai parasit dupa, iti aduci aminte?
-O sa-mi scoti ochii toata viata pentru o greseala?a intrebat cu acelasi ton ridicat.
-Ti-am zis sa taci, ce nu intelegi? Ma doare capul…vorbeste si tu normal daca vrei sa-ti mai raspund. Daca nu vrei sa iti repet mereu aceeasi chestie, de ce nu pleci?
-Chris, te rog…a inceput sa se planga. Ce vrei sa fac sa fii ca inainte?
-Sa pleci! Am spus aspru.
-Hai sa-ti explic eu cum sta treaba.
Oh Dumnezeule incepuse iarasi sa tipe. M-am dus sa-mi iau un pahar cu apa din bucatarie ca sa beau o pastila. Si bineinteles ca nu scapasem pentru ca se tinea dupa mine.
-Daca plec si eu si te las o sa fii mort, terminat. M-ai auzit? Alooo cu tine vorbesc.
Nu puteam sa articulez niciun cuvant si nici sa fiu atent la ce vruia sa zica, caci ceva ma socase complet. In ziarul de pe masa se afla pe prima pagina o stire care imi strangea sufletul : “ Faimoasa avocata Lexy Rodarde, fiica importantului om de afaceri Angelo Rodarde, si-a anuntat oficial casatoria cu mostenitorul lantului hotelier- Coen Hotels”. Titlul spunea deja tot ce nu vruiam vreodata in viata mea sa aud. Simteam cum am inceput sa tremur ( nu stiam daca de nervi sau de tristete) si mainile mi s-au strans in pumni, instinctiv. Am dat atat de tare cu pumnul in masa incat a inceput sa-mi curga sange. Zoey a inceput sa strige, lucru ce ma scotea si mai tare din sarite.
-Parca le-am zis incompetentilor alora sa arunce ziarul.
-Ce le-ai zis sa faca? Am tipat atat de tare incat se vedea ca era speriata.
-Sa il arunce…nu vruiam sa mai suferi. Intelegi?
-Diapri din fata mea! Pe tine ar fi trebuit sa te arunce, sa scap o data pentru totdeauna de o tarfa!
-Ce ai zis??? A dramatizat, de parca nu stia ca asta e. Esti un nesimtit…
Mai departe nu am mai auzit, caci am luam ziarul si am iesit din bucatarie, trantind usa in urma mea. Mi-am tras cateva haine pe mine si am plecat catre Patron Tequila. Aveam nevoie sa vorbesc cu Maureen. Simteam cum mi se umezesc ochii in timp ce conduceam. Era pentru prima oara dupa 2 ani in care auzeam ceva de EA si era ceva atat de puternic incat pe mine, ca barbat, ma facea sa plang.
In momentul in care am parcat in fata barului am si fugit la Maureen, imbratisand-o puternic. I-am aratat stirea si m-am asezat, rezemat de marginea unei canapele. Imi sustineam capul cu mainile, caci imi zvacanea de-a dreptul. Atunci am auzit primul cuvant al celei de-a doua mame.
-Christian…
Am ridicat privirea, inlacrimata.
-De ce nu accepti ca o iubesti?
-Dar nu se poate asa ceva! Am strigat indurerat. Ca sa ajung sa o iubesc pe Zoey mi-a trebuit un an de zile. Nu avea cum intr-o saptamana sa ajung sa simt acelasi lucru pentru Lexy. Nu stiu ce simt pentru ea! Nu stiu ce e asta, care ma termina. Pentru ca arde! Iti spun sigur ca arde! Nu mai pot!!!!am strigat.
-Shh…gata calmeaza-te! Asta e diferenta intre ele. O iubire nu se masoara in timpul in care ai realizat-o, se masoara in clipele care te-au facut sa o simti. La Zoey ai cautat lucruri pe care sa le iubesti atata timp, dar la blondina le-ai gasit imediat. Stii…greseala ta a fost ca nu ai stiut sa faci diferenta intre o amintire si o realitate. Pentru ca dragostea ta pentru insuportabila asta era doar ceva de care iti aduceai aminte, dar pentru Lexy era ceva real, palpabil.
Am inghitit in sec, blestemandu-ma pentru faptul ca nu-mi dadusem seama de asta mai devreme.
M-am ridicat brusc, radicand ziarul de pe bar. Am citit impreuna cu Maureen tot articolul. Aveam nevoie sa stiu toata situatia, chiar daca eram sigur ca imi facea rau.
“ Eliot Coen si-a cerut frumoasa blonda in casatorie pe unul din iahturile proprii, in largul marii. Stim din surse sigure ca aceasta ar fi acceptat pe loc, hotarand sa-si realizeze casatoria in Bora Bora la unul dintre hotelurile detinute, pe data de 2 ianuarie. De aici am dedus ca vor sa-si petreaca sarbatorile iernii ca si burlaci.Noi le uram de pe acum : Casa de Piatra!.”
Fuck! Am mototolit ziarul si l-am aruncat.
-Ce ai de gand sa faci? M-a intrebat Maureen.
-Ce vrei sa spui?nu prea intelegeam.
-Sper ca nu vrei sa stai din nou si chiar sa o pierzi definitiv.
-De data asta nu am ce sa fac…m-am plans.
-Oricand se poate face ceva. Asculta bine ce-ti spun.
-Nu pot sa o caut. Daca nu a simtit niciodata nimic pentru mine?
Maureen incepuse sa rada.
-Scumpule, daca nu te iubea, nu te-ar fi lasat sa fii fericit , dupa cum a crezut ea, cu Zoey.
-Bine zis , ca m-ar fi iubit. Acum probabil e fericita cu pampalaul ala.
-S-a intamplat o data sa te iubeasca, o va face din nou. Asculta-ma!
-Bun…
-Deci?
-Cred ca trebuie sa impiedic o nunta.
-EXACT! Asta era, dragule. In sfarsit te-ai prins.Dar as zice sa te misti pentru ca nu ai decat…
-O jumatate de luna sa o gasesc.Fuck!Am plecat.
-Bafta! A strigat Maureen in urma mea.
Am bagat capul din nou pe usa localului, strigand.
-O IUBESC!
-Stiam , scumpule, stiam.
Mi-a facut cu ochiul, dupa care m-am urcat in masina si al dracului sa fiu-zambeam. Pentru prima oara dupa 2 ani, eram fericit.

13 comentarii:

  1. super ... din nou m-ai surprins......ficul asta e mai bun cu fiecare capitol .....

    RăspundețiȘtergere
  2. superb:d
    in sfarsit a realizat ca o iubeste..
    abia astept next..si ma bucur ca ai postat repede:)
    bravo si succes in continuare!:*

    Mada;x

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie să recunosc că deși nu am mai citit o asemenea poveste de foarte mult timp, pentru că începuseră să mi se pară banale și cu un conținut evident, a ta...e diferită. Diferită în sensul bun.
    Cred că pentru tine e o experiență nouă, după cum tu ai spus la început, ai vrut să demonstrezi că și băieții pot. Îmi place că șți ce vrei. Ai demonstrat asta punandu-ți personajul, eu-l naratorial în diferite ipostaze, care mai de care mai incitante.
    Ca să nu uit, trebuie să spun că cel mai mult mi-a plăcut partea din ultimul capitol: „Am bagat capul din nou pe usa localului, strigand. / -O IUBESC!”. Într-adevăr, el chiar a devenit brusc fericit. Cine ar fi putut prevede asta? Nici măcar eu, care spuneam că acest tip de povești sunt clasice.
    E prima ta scriere, cred. Ai greșeli de tastare, dar pun asta pe seama faptului că, după părerea mea, te lași puratat de inspirație. Spun asta pentru că văd că scii mult, capitolele tale sunt lungi.
    Ce-i drept, nu am mai văzut un băiat care să scrie. Da, e adevărat, sunt și excepții. Mă întreb care-i adevăratul motiv pentru care te-ai apucat de scris. Cred că e ceva real în povestea asta. Nu vreau să îmi dau cu părerea greșit, dar parcă văd o relație de-a ta care s-a sfarșit prost, și, probabil e ceva în tine care ar vrea să...fie iar reală.
    Cați ani ai? Și acesta e un lucru definitoriu în tipul tău de scriere.
    Mai e ceva diferit. O fată ar fi descris totul, inclusiv scene de sex. Tu nu ai făcut asta. Cred că ar fi fost puțin stanjenitor. Dar am observat că mulți fac asta. În fine.
    Nu știu cum ai ajuns tu pe blogul meu, dar mă bucur că-ți place povestea. A trebuit să dau doar un click și m-am lăsat fascinată de imaginația ta bogată. Felicită®i pentru tot ce ai scris, și spor în continuare.
    O să revin cand vei posta următoarea parte.

    xoxo,miku

    P.S. sper că e în regulă cometariul meu malformat (:

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecierile tale.Am 20 de ani.Stiu ca am greseli de tastare, dar sincer dupa ce am scris o data nu am mai stat sa recitesc.Pur si simplu n-am rabdare.Singurul lucru pe care ti-l pot spune e ca in viata mea exista o "Lexy", dar nu chiar la fel ca personajul meu. Aici am descris ceea ce mi-as dori eu de la o fata( in totalitate).Sper sa nu te dezamagesc cu ceea ce o sa spun, dar probabil o sa fie si scene de sex in viitorul apropiat. Sincer nu mi se pare stanjenitor. V-am citit si eu voua( si aici ma refer la fete) povestile si al dracului sa fie descrieti asa de bine acele momente incat am ramas masca:)).
    Pe blogul tau nici eu nu prea stiu cum am ajuns.Important e ca l-am gasit si mi se pare foarte interesanta povestea.
    Inca o data multumesc ca ai citit-o si tu pe a mea. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. :))
    m-ai facut sa zambesc. nu o sa fiu dezamagita ca o sa scrii, pentru ca stiu ca stii sa scrii:)) ai un plan clar in minte, chiar daca nu iti dai seama:)
    mda, stiu, fetele chiar au o imaginatie bogata la partea asta:))
    ma bucur ca iti place povestea mea, ce-i drept, pe timp ce cresc, incep sa nu mai scrii...chestii de dragoste.:D maturizare cretina.

    aveam si eu povesti...in gen:D
    oricum, bafta la scris, astpt cap. urm:)

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca glumesti cand spui ca pe masura ce cresti incepi sa nu mai scrii povesti de dragoste. Mie mi se pare a fi total invers. Cand eram mai mic mi se pareau chestii stupide si fara sens. Daca v-as fi citit povestile cand aveam sa zic 18 ani as fi zis ca ceea ce scrieti voi sunt lucruri fantastice, care nu ar exista in viata reala. Nu le-as fi apreciat cu siguranta la adevarata valoare. Si acum realizez ca era adevarat faptul ca baietii se maturizeaza mult mai tarziu.
    Sincer nu stiu cati ani ai tu, dar sincer nu te vad scriind filozofii sau chestii ce nu includ si putina dragoste. Poate doar in cazul nefericit in care anumite conjuncturi te fac sa scrii ceva mai dur. Sper sincer sa nu se transforme povestea ta in ceva de genul asta pentru ca parerea mea e ca ar fi mult mai draguta sau sa zic mai feminina, fara prea multa drama. Pana acum mi se pare totul foarte tare si daca reusesti sa mentii linia asta e chiar minunat.
    Bafta la scris si tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nu voi renunta niciodata la a imbina dragostea cu celelalte elemente. E adevarat, nici eu nu ma vad scriind "filozofii", cum ai zis tu.
    Intotdeauna am scris povesti de dragoste, si intotdeauna voi scrie, pentru ca asa sunt eu. In fiecare poveste spun o alta latura a mea.
    Ca si cand ar fi mai multe vieti unite.

    Ma refeream strict la povestile cu scene xxx, ca sa zic asa. Acum mi se par putin exagerate, mi se pare exagerat ce scriam eu. Vreaus a spun, toate detaliie si astea...Am doar 16 ani. (:

    Cat despre povestea actuala, are la baza dragostea tipei care se imparte intre cei doi. Ea e cam aiurita, cam ca mine. Probabil faptul ca sunt genuld e persoana care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe rationament ma face sa scriu asa.

    Cat despre ce spui tu, corect, am prieteni [ma refer la baieti aici] care au citit ceea ce am scris si au spus ca sunt copilarii si prostii, poate, ireale.
    Anyway, sper ca nu te vei opri din scris dupa povestea asta.

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa o pot continua sincer, iar daca o voi termina cu siguranta nu ma voi opri din scris. Multumesc pentru aprecieri. Dupa felul in care gandesti ti-as fi dat mai mult de 16 ani (multi inainte).
    Povestea ta imi place pentru ca e ceva original si se vede asta.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi (: Ma intrebam, de ce pui asa rar continuarile? :D

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai nici nu prea am timp si sincer nu prea stiu ce o sa urmeze. Sper sa pun astazi partea a II-a. :D

    RăspundețiȘtergere