vineri, 7 ianuarie 2011

Chapter VIII (Pure disclosure)






Am reactionat cat de repede am putut si am strans-o si mai tare de mana. Nu vruiam sa plece fara sa-mi dea niste explicatii. M-am incruntat si am intrebat-o cat de calm am putut.
-Ce dracului vrei sa spui cu asta?
Mi-a zambit, lucru ce ma scotea si mai tare din sarite.
-Cálmate!
-Ce? am intrebat neintelegand.
-Calmeaza-te, am spus.In spaniola asta inseamna.
-Te-am intrebat ceva si vreau sa-mi raspunzi!
-Ok, ok. Am spus ca m-ai gasit.
-Asta am inteles, dar ce vrei sa spui de fapt?
-Uite chiar trebuie sa plec, dar iti scriu un biletel din care vei intelege ce vreau sa spun.Ti-as explica chiar acum, dar ma grabesc.
-Ce biletel? Nu te las sa pleci daca nu imi zici acum.
-Haide ai confianza…incredere in mine. Ti-l las la receptie, promit. O sa intelegi, Chris.
Am privit-o in ochi si i-am dat drumul. Speram din tot sufletul sa spuna adevarul, caci in caz contrar aveam de gand sa rascolesc toata insula numai ca sa o gasesc.
-Nu ma cunosti si nu stii de ce sunt in stare. Doar tine-te de cuvant!
-Ok, am inteles.Inainte sa plec, mai am o ultima intrebare. Tu ai vorbit de Lexy Rodarde, nu?
-Da. Imi era clar ca o cunostea sau ca stia ceva despre ea.A plecat, aproape alergand. Se vedea ca se grabeste. Poate era doar imaginatia mea, dar de cand incepuse sa-i sune telefonul devenise mai agitata.
Am stat toata seara in hotel in speranta ca voi primi vreo veste de la ea, dar inca nu-mi lasase nici un mesaj.
In dimineata urmatoare m-am trezit la ora 08:00, chiar la timp pentru room service. Nu as fi coborat la restaurant sa iau micul dejun pentru nimic in lume. De cum a intrat baiatul ce imi adusese mancarea am si zarit un plic pe masuta portabila.
-Asta e pentru mine, da?
-Da domnule. A sosit de dimineata la receptie, dar nu are expeditor.
-Nu conteaza, poti iesii.
M-am grabit sa il deschid, dar am avut o dezamagire la fel de mare ca entuziasmul. Era scris in spaniola si nu intelegeam nimic. Alejandra se juca din nou cu mine si chiar nu-mi doream asta. M-am imbracat rapid in timp ce sunam secretara tatalui meu.
-Alo, buna dimineata! Aici biroul…
-Hey, Amble, lasa formalitatile. Sunt eu Christian.
-Aaa, cu ce va pot ajuta?
-Fii atenta, iti trimit peste 5 minute un biletel prin fax. E in spaniola. Tradu-mi-l si mie te rog.
-Domnule, imi pare rau, dar am ceva treaba pentru tatal dumneavoastra. E urgent?
-DA, e urgent! Hai Amble, te rog frumos. Nu dureaza mult.
-Okk, daca sunteti asa dragut.
-Merci mult, te pup.Paaa.
-La revedere.
Am coborat la receptie si am trimis textul. Nu a durat decat 15 minute sa primesc raspunsul.
Chris, te-ai inselat cand ai spus ca nu stiu cine esti. Te cunosc foarte bine, la fel cum o cunosc si pe Lexy. Presa nu lasa doi copii de oameni bogati asa ca voi, nebagati in seama. Iti pot spune doar ca te pot ajuta sa o gasesti. Sunt la fel de pro ca si tine in legatura cu impiedicarea nuntii. Spre deosebire de tine, Eliot mi-e foarte cunoscut. Iti povestesc mai multe asta seara. Ne intalnim la Monta restaurant& Lounge Bar.Nu pot stabili o ora anume, dar nu pleca de acolo pana nu ne intalnim.Stiu ca vei face ce iti spun pentru ca vrei sa-ti gasesti iubita.
A nimanui,
Alejandra


Mhh…fusese chiar ciudat modul in care isi incheiase scrisoarea. Am dedus ca se simtea sau poate chiar era singura. Oricum aveam sa aflu in curand.
Mi-am petrecut ziua, cat ramansese din ea plimbandu-ma. Vruiam mai mult sa stiu unde era locul de intalnire. Eram foarte nerabdator asa ca ma simteam destul de agitat. Inca nu puteam sa deduc ce se intampla, dar cert era ca aveam mare noroc.
La ora 20:00 am fost acolo.Dupa cate realizasem din timpul zilei, era un fel de club de noapte cu animatoare si toate cele. Am urcat si m-am asezat la bar. Ma putea zari cu usurinta asa ca mi-am comandat un whiskey cu gheata, ca de obicei.Melodiile erau ceva gen house imbinat cu o nota exotica, engleza si totodata, probabil spaniola.Cuvintele semanau cu cele din scrisoarea Alejandrei.
Trecuse deja o ora si incepusem sa ma plictisesc de fetele care ma tot priveau insistent. Acum ceva ani mi-ar fi placut la nebunie asta, dar acum ma simteam stanjenit. O alta anomalie era aceea ca nu bausem intr-o ora decat 2 pahare de whiskey si o apa tonica. Vruiam sa fiu lucid pentru intalnirea mea cu Alejandra pentru ca avea sa-mi spuna lucruri care cu adevarat ma interesau.
Dupa ce mi-am terminat si apa am zarit o animoatoare probabil, imbracata sumar, indreptandu-se catre mine. Nu-mi puteam da seama cum arata, caci avea o masca cu pene pe fata. Nu aveam chef sa refuz o noapte de sex, asa ca m-am ridicat, indreptandu-ma catre boxe. Ciudat era faptul ca se tinea dupa mine. In cele din urma m-a prins de mana. M-am intors, stiind despre ce era vorba, cu un chip inexpresiv. Mi-a balmajit ceva. Nu auzeam nimic asa ca m-am apropiat de ea. In acel moment m-a tras intr-o directie ce indica iesirea din club. M-am oprit caci eu aveam treaba aici. Nu trebuia sa plec sub nicio forma. Mi-am cerut scuze politicos, spunandu-i ca eu nu caut asa ceva. S-a uitat la mine cu o privire pe care aveam impresia ca o cunosteam si m-a tras de mana pana pe hol. Am acceptat sa merg doar pentru a ajunge intr-un loc linistit in care sa inteleaga ca ii ziceam. In momentul in care am vrut sa incep din nou sa vorbesc, mi-a luat-o inainte.
-Te-am auzit.
Recunosteam oarecum accentual ala. Era Alejandra. Si-a dat masca jos si mi-am dat seama ca era putin nervoasa.
-Alejandra, scuza-ma. Chiar nu stiam ca esti tu. Ce cauti imbracata asa? Am intrebat, strambandu-ma.
-Ti se pare dezgustator? Stai sa vezi asta.
Nu am apucat sa-i zic “nu” pentru ca m-a tras din nou de mana, facandu-ma sa o urmez. Am coborat niste scari. In orice caz nu erau aceleasi pe care le urcasem, dar tot conduceau la iesire. Probabil cea din spate, dar nu conta.
-Unde mergem? Am intrebat curios.
-Asteapta, mi-a raspuns.
Undeva sub scari era o usa, nedandu-mi seama de asta pentru ca dintr-un motiv necunoscut de mine era tot din marmura. Parea sa fie cumva ascunsa, dar n-am intrebat nimic. Vruiam sa vad unde duce mai intai.
O lumina rosiatica invaluia un mic hol. Am pasit, avand o vaga idee despre ce era vorba. Am auzit muzica si am coborat din nou niste trepte in spirala. Nu faceam decat sa o urmaresc pe Alejandra. Dupa cum banuisem era un fel de bordel. Probabil de asta si era ascuns. In acel moment am zarit alte fete imbricate ca si Alejandra dansand pe langa barbati si servindu-i. Altele chiar erau la bara. Am avut parte de un soc in momentul in care am realizat ce era de fapt fata care ma adusese aici. Am privit-o, zambind. Nu vruiam sa se simta jenata.
-Sunt ceea ce vezi. Sper ca nu conteaza asta si ma vei asculta.
-Stai linistita, nu obisnuiesc sa judec.
-Atunci urmeaza-ma.
-Stai putin. Macar spune-mi unde mergem. Nu crezi ca am tacut destul in seara asta?
-Vreau sa vorbim in liniste si fara sa fim deranjati. Sefa mea o sa creada ca esti un client asa ca mergem intr-una din camerele…
-Ok, am priceput. Am intrerupt-o, stiind ca probabil nu ii era usor sa vorbeasca despre asta.
Am mers pe un hol ce parea a fi de hotel, numai ca lumina cam lipsea. Am intrat cred in cea de-a treia camera, dar era ocupata. Un bosorog era peste una din colegele ei, probabil. Am ramas putin dezgustat. Aveam si eu fetele mele la Patron Tequila, dar ele erau exclusiv pentru mine si faceau asta pentru ca isi doreau. Nu obligasem pe nimeni sa faca ceva impotriva vointei sale. In rest erau doar simple dansatoare.
Am mers mai departe, gasind o camera goala. Am intrat si intradevar era ceva mai liniste. Am lasat-o pe ea sa inceapa conversatia.
-Fa-te comod.
Am zambit.
-Nu e nevoie. Ma simt bine asa.
Si-a lasat privirea in jos, dupa care mi s-a adresat din nou.
-Se pare ca ai reusit sa intelegi ceva din scrisoarea mea.
-Vrei sa spui totul.
-Ma asteptam, sincer.
M-a uimit putin raspunsul ei. Nu ma cunostea, desi realiza multe dintre reactiile mele.
-Vad ca te uiti putin ciudat, dar te inteleg. Stiu ca te intrebi asta, desi stii.Iar raspunsul este ca da, chiar sunt prostituata.
La asta chiar nu ma asteptam. Am marit ochii, fiind si mai surprins ca la inceput.
-Unde ti-e globul de cristal? Unde il ascunzi? Am intrebat, incercand sa destind atmosfera.
A zambit. Macar atat am putut sa fac. Ceva ma facea sa nu ma simt bine daca era suparata.
-Chris, nu vreau sa te simti dezgustat de mine. Nu sunt orice fel de prostituata.
-Am vrut sa-ti mai spun asta o data. Nu imi inspiri dezgust.
-Dar ce-ti inspir? m-a intrebat cu o voce chiar trista. Acum ca stii ce sunt, m-ai mai saruta?
Nu stiam ce sa-i raspund. Pentru o clipa uitasem de scopul meu din acea seara. Imi statea gandul doar la gustul ei, pe care mi-l aduceam aminte din seara trecuta.

15 comentarii:

  1. Deci, am avut dreptate, e una dintre fostele lui...care era numele lui? Eliot.
    Asta explica totul. Gestul, actiunile ei per total.

    "-Chris, nu vreau sa te simti dezgustat de mine. Nu sunt orice fel de prostituata."

    Toate spun asta?

    Bine, inteleg. Poate ea face asta...bine, nu am nicio idee de ce face asta. Sau, poate am. O fi vreo bogata certata cu parintii si n-are incotro. Desi mi se pare stupid.

    Hmm, chiar nu vreau sa...nu stiu, nu-mi place sa ma las prada prejudecatilor, de fapt, nu vreau sa o judec nici pe Alejandra, nici pe el.

    Cred ca e prea atras de...ea pe dinafara decat de ea in interior. In adancul lui, vrea doar sa afle unde-i Lexy.

    Nu vad ce-i atata caz pentru a-i spune cine este ea. Dar aparentele inseala. In ambele cazuri, deci, ea poate fi si buna, si rea. Si mda, aici pare buna...calma, macinata din interior.

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa vezi in continuare ce se intampla ;))
    Ms ca o citesti:*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu chiar credeam ca e Lexy ....... dar nu ma asteptam deloc sa fie o .....prostituata....mda ... abia astept sa vad ce ii povesteste Alejandra .....

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer sa fiu si eu am crezut ca e Lexy prima data:))...asta planuisem, dar parea prea ireal.

    RăspundețiȘtergere
  5. wow:|..da sunt socata!..intr-un mod bun clar:d
    imi place ca e asha misterios:-?...
    ce tot o fi cu Alejandra nu pot sa-mi dau seama:|..si dc ar conta cum o considera chris pe Alejandra?..
    o fi indragostita de el:-? ..sau poate are vreo legatura cu Lexy:-?...
    aoleu astept sa ma luminezi:))
    sunt confuza,clar!
    multa inspiratie in continuare!>:D<:*

    Mada;x

    RăspundețiȘtergere
  6. Bestial, mai lasat in suspans, vreau urmatorul cap, e aja de mumos chris:X:)), am sa comentez shi la urmatoarele cap, dar abia acum am descoperit blogu:X....sper sa se intalneasca mai repede cu Lexy:X...spor la scris

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cap urmator cand apare? (:

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer nu stiu pt ca am de recuperat niste cursuri. Nu prea am timp sa-l scriu. Oricum eu intru zilnic sa vad ce mai e pe blog asa ca o sa te anunt la tine pe blog cand e gata.
    :D
    Hope you understand! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum mai e cu urmatorul capitol?:)

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  10. Miiii se scuze, dar o sa intru in sesiune si am de invatat. O continui cand voi avea timp. Probabil o sa mai strecor cate un capitol, dar nu promit nimic.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow asta da soc :-? Nu imi pot da seama ce va urma :))

    RăspundețiȘtergere