luni, 3 ianuarie 2011

Chapter VII-part II ( A kiss from Alejandra)



Era Ajunul, iar eu ma aflam in Bora Bora. Nu aflasem nimic despre Lexy. Informatiile erau confidentiale, iar presa nu preciza decat ceea ce deja stiam. Mai aveam 9 zile la dispozitie sa o gasesc. Partea proasta era ca numai ce ajunsesem. Inca nu eram sigur daca ea se afla deja aici, desi dupa cum reusisem eu sa o cunosc sigur venise mai devreme pentru a se asigura ca totul era exact asa cum planuise. Puteam gandi cu usurinta aceste lucruri pentru ca aveam presentimentul ca acea nunta nu va avea loc. M-am cazat la unul din hotelurile pampalaului de Eric in speranta ca pot afla ceva.
Durase atat de mult sosirea mea acolo datorita faptului ca trebuia sa lamuresc situatia cu tatal meu si sa ii strig cat de tare pot lui Zoey ca nu vreau sa mai aud de ea in viata mea.
Era seara asa ca am coborat, dupa instalare, la pub-ul hotelului.M-am asezat la bar si am comandat un whiskey cu gheata. Am savurat putin pana cand am zarit cu coada ochiului o domnisoara, asezandu-se langa mine.Avea un accent mexican. Mi-am dat seama de asta in momentul in care a comandat o tequila. Am realizat discret conturul fetei si culoarea parului, de un castaniu inchis. Era feminina si destul de sigura pe sine. Am mai luat o inghititura, tragand cu ochiul la felul in care isi savura bautura. Imediat cum am pus paharul jos am si auzit-o adresandumi-se.
-Hey!
Mi-am intors privirea catre ea, analizandu-i mai bine chipul. Avea ochii caprui si expresivi. Puteam spune ca e chiar frumusica, dar faptul ca parea nervoasa ma nedumerea.
-Da? Am intrebat radicand din spranceana.
-Stii cine sunt? Nu, nu stii. Ma cheama Alejandra si sunt din Guatemala.
Am ramas uimit, caci nu intelegeam unde vrea sa ajunga. Doar nu o intrebasem nimic.
-Ok.Dar…
-Niciun dar. De ce trebuie sa existe un “dar”. Voi barbatii nu puteti sa acceptati ceea ce zicem noi fara sa ziceti un “dar”.
Incepeam sa cred ca e nebuna sau in cel mai fericit caz beata.
-Stai putin draguta!
-Alejandra, nu draguta. Ti-am spus cum ma cheama.
-Alejandra…te simti bine? Nu te-am intrebat nimic si ai inceput sa-mi vorbesti asa de…m-am oprit pentru ca totusi nu vruiam sa o jignesc.
-Nebuna. Nu te opri. Stiu ca asta gandesti. Prefer sa-mi spui ce gandesti, decat sa ma barfesti cu mintea ta. Mai bine spune-mi, ai mai considerat vreo femeie importanta din vata ta “nebuna” ?
Am stat un moment sa ma gandesc. Nu stiam daca sa ma retrag usor sau sa o iau la fuga. De-a ce se juca? Dar in acea acea clipa am realizat de fapt ce ma intrebase, dar si mai rau ce ma intrebasem eu. Doar pe Lexy o mai consideram nebuna si doar ea se mai jucase cu mine.Brusc am simtit nevoia sa ii raspund.
-Da.
-Dupa felul in care imi raspunzi, nu prea vrei sa vorbesti despre ea.Dar nu conteaza. Spune-mi cine e?
Am clipit. Femeia asta studiase cumva psihologia? Care era treaba cu ea?
-Ha…ma amuzi. Nu te intereseaza daca sufar in timp ce iti povestesc?
-Aha, deci suferi! Stiam eu. Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu ma intereseaza.
La dracu! Ma injurasem in gand pentru ca o lasam sa afle lucruri pe care nu vruiam sa le dezvaluiesc.
-De obicei voi femeile ar trebui sa fiti mai sensibile.
-Hai draga lasa-ma cu cliseele astea.
-Christian.
-Poftim?
-Christian, nu draga.
A inceput sa rada. Pentru prima oara nu o mai vedeam incruntata in acea seara.Asa mai vesela, mi se parea mai draguta. Am zambit si eu instantaneu.
-Hai ca m-ai facut sa-mi revin.
-Din ce?
-Nu conteaza.
Ei bine macar incercasem. Probabil se pricepea mai bine ca mine atunci cand venea vorba de a scoate ceva de la un om….sau poate doar fusesem eu mai fraier.
-Stiu ce vrei sa faci, dar nu-ti iese cu mine. O sa-ti povestesc eu daca ne mai intalnim care e treaba. Acum nu. Acum vorbim despre tine.
-In ce moment am precizat ca imi face placere sa vorbesc despre mine?
-Nu mi-ai spus asta, dar din comportament mi-am dat eu seama.
Mhh incepusem sa ma ingrijorez ca domina discutia, dar nici nu vruiam sa o inchei.Am mai luat o inghitituta din whiskey-ul meu in timp ce isi mai comandase o tequila.
-Lexy… am spus privind fix cuburile de gheata, ce se loveau de pahar.
-Dragut nume. Imi spusese asta strambandu-se datorita bauturii. Mi se parea asa funny incat nu m-am abtinut sa nu zambesc.
-Nu numai numele, am replicat sincer.
-Sunt sigura de asta.Hey, inca o tequila!
Am ramas putin spus surprins, caci deja luase 2 shot-uri si eu nici nu-mi terminasem primul pahar. Ma simteam inferior.
-Ai de gand sa mai bei? Am intrebat calm.
-Bineinteles. Cand o discutie mi se pare interesanta nu pot sta asa pe sec.
-Nu de alta, dar in cazul in care nu o sa mai poti merge, chiar nu am idee unde sa te duc.
-Nu-ti face probleme sunt obisnuita sa uit de mine pe undeva si niciodata nu mi-a purtat nimeni de grija.
Mi s-au parut cam dure cuvintele si cred ca si ei, caci in acel moment si-a scos cu nervozitate un pachet de tigari din poseta.
-Sa continuam, a spus zambind putin fortat.
-Ce sa continuam?
-Cu Lexy. Nu despre ea vorbeam?
-A, ba da. Inima incepuse sa-mi bata putin mai tare, dar faptul ca nu o vazusem de atata timp ma facea sa-mi doresc si mai mult sa o gasesc.
-Unde e?
-Nu stiu…am raspuns sincer.
-O iubesti?
-Da. Fusesem asa de prompt incat si eu eram uimit.
-Cand ai vazut-o ultima data?
-Acum 2 ani.
-Mhh…dar vad ca esti aranjat, intreg si nici nu bei mult. Cum ai rezistat?
Am inceput sa rad.
-Acum cateva zile am realizat ca o iubesc. Asta m-a facut sa-mi revin si sa…M-am oprit, caci un telefon a inceput sa sune. Era al ei. L-a inchis, dupa care mi s-a adresat.
-Scuza-ma, trebuie sa plec. Terminam discutia data viitoare. In acel moment a pus banii pe bar, s-a ridicat si s-a apropiat de mine. Nici nu mai stiam pentru a cata oara in acea seara ma uimise. S-a uitat timp de 2 secunde in ochii mei dupa care m-a sarutat suav, mangaindu-mi buzele. Am simtit aroma limelor si sincer nu vruiam sa inceteze. Am vrut sa-mi strecor degetele in parul ei bogat si lung. Parea matasos si asta ma facea sa imi doresc sa poposesc acolo ceva timp. In clipa imediat urmatoare a inceput sa-i sune telefonul din nou asa ca s-a desprins de mine cu rapiditate. Am prins-o de mana.
-De ce esti asa sigura ca va fi o data viitoare?
-Pentru ca m-ai gasit.

14 comentarii:

  1. Ah, la naiba daca inteleg ceva. Incerc, chiar incerc. Nu stiu de ce am impresia ca tipa are o legatura cu nunta lui Lexy. Ca si cand ea ar fi fost in aceeasi situatie cu el, ma gandesc ca Lexy i-a furat iubitul.
    Si apoi, replica de la final, care poate avea 2 interpretari: 1. ori e Lexy, varainta stupida, pentru ca nu seamana absolut deloc, si da-le incolo de operatii estetice, ca nu fac alea mare diferenta, sau, e o tipa nebuna, bine, atat de nebuna cat sa-l atraga pe Christian. Cred ca genul asta de fata ar atrage un baiat oricum, intotdeauna are ceva de zis, intotdeauna vine cu ceva nou. Corect?

    Chiar ma intreb cum va continua povestea. E clar totusi ca Lexy va avea ceva de aranjat cu Chris, dar ma intreb cum. Va fi scenariul clasic in care el va aparea si va spune: "opriti nunta", sau se vor intalni si...eh, detalii:)).

    E dragut modul in care ea l-a facut sa ii spuna tot. Nici macar nu si-a dat seama:)).
    Sper ca urmatorul capitol sa apara mai curand:D

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca ti-ai dat seama de niste chestii, dar nu-ti spun care sunt adevarate:)). In orice caz nu va fi nimic clasic.
    Multumesc:*.

    RăspundețiȘtergere
  3. capitolul asta m-a lasat in ceata rau de tot ......ultima fraza m-a fact sa cred ca e Lexy asa ca am citit din nou momenutl in care o descria si nimic ....nu am vazut nimic care sa semene cu Lexy ...poate singurul fapt ca e nebuna ....:))...... Dar totusi nu ar fi prima data cand Chris e pacalit de ea .... ....
    Abea astept urmatorul capitol ... abea astept sa vad ce se intampla ......Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Sper doar sa mentina suspansul si in continuare.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a picat fisa. :))
    Aia era Lexy nu? Trebuie sa fie ea, ea sau cineva care era in numele ei. Si, acum ca sa imi las imaginatia la contributie, era nervoasa ca il vazuse pe Chris?
    Hmmm...si faptul ca era asa directa, si faptul ca stia parca ce era in mintea lui, parca se leaga.

    Aberez?

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa sti ca m-am gandit si eu la asta. Oricum nu-ti spun nimic pana nu pun urmatorul capitol ;))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte, foarte confuza.Sper ca o sa ne lamuresti in capitolul urmator daca e Lexy sau nu...Oricum sunt sigura ca are legatura cu ea. TRebuie sa aiba. E vreo prietena de a ei, domnisoara de onoare la nunta :)):)):))...oricum, tu sti. Astept capitolul care o sa ne scoata din ceata:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda din cate am inteles eu..este Lexy:-?..chiar dak nu seamana:))..
    sunt chiar curioasa ce o sa se mai intample:d
    sa vedem urmatorul capitol care o sa ne lumineze pe toate:)):d
    super scris,bravo!:*

    Mada;x

    RăspundețiȘtergere
  9. Am de facut niste teme pentru facultate, deci se poate sa nu-l pun nici azi. Am scris ceva din el, dar mai am si nu vreau sa ma grabesc. Sper sa fie ok :*.

    RăspundețiȘtergere
  10. e in regula, mai bine mai tarziu decat mai devreme si mai putin (:

    xoxo,miku

    RăspundețiȘtergere
  11. Mh sunt tare confuza :))
    In rest imi place :X

    RăspundețiȘtergere